fbpx

Mikä tämä VHX-palvelu oikein on?

Kiitorekun videot vaivattomasti Vimeon VHX -palvelun kautta!

VHX:n suoratoistovideot toimivat sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, joissa on internet-yhteys. Ostetut videot ovat katseltavissa ikuisesti. Oston jälkeen saat sähköpostissa linkin videon katsomista varten. Voit katsella hankkimiasi videoita myös kirjautumalla VHX.tv -sivustolle, jossa omat videosi löytyvät kirjastostasi (Library). Videosi on katsottavissa välittömästi ostotapahtuman jälkeen, joten voit aloittaa katselun vaikka heti.

Vimeo on amerikkalainen yhtiö, joten Suomen arvonlisävero (24%) lisätään videon hintaan ostoskorissa. Tämän kansainvälisyyden vuoksi hinnat on esitetty ALV 0% -hintoina videon hintalapussa. (Kunkin videoiden esittelyteksteissä ALV -erittely on laskettu mukaan). Ostaaksesi videon tulee sinun antaa toimiva sähköpostiosoite (tähän postiin saat katselulinkin) sekä luoda itsellesi salasana VHX-palveluun. Videon maksaminen tapahtuu luottokortilla. Osoitteita, puhelinnumeroita tai muita henkilötietoja ei tarvitse antaa.

Lisätietoja VHX-palvelusta: vimeo.com/ott/home

“VIDEOIDEN SELKEÄ ESITYSTAPA JA MONIPUOLISET ESIMERKIT HAVAINNOLLISTAVAT TEEMAA JA AUTTAVAT OMASSA HARJOITTELUSSA, JA NE OVAT SITEN ERINOMAINEN LISÄ AGILITYHARJOITTELUUN NIIN ALOITTELIJOILLE KUIN KORKEISIIN TAVOITTEISIIN TÄHTÄÄVILLE.”
– Agilityvalmentaja Sanna Lehtonen