fbpx

Toimitusehdot ja maksutavat

(voimassa 6.11.2017 alkaen)

Kiitorekku myy koiraharrastukseen liittyviä tuotteita verkkokaupassa, toimitiloissaan sekä koiratapahtumissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tuotteiden hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myymme tuotteittamme yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille.

Toimitusaika

Toimitamme fyysiset tuotteet 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta varastotilanteesta riippuen. Mikäli jonkin tuotteen toimitusaika viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pian.

Videokurssit ovat saatavilla sähköisesti. Kurssille saa pääsyoikeuden heti ostamisen jälkeen. Kurssit ovat katsottavissa kirjautumalla palveluumme omilla tunnuksilla. Kurssit löytyvät Oma sivu ja omat kurssit -sivulta.

Toimitustavat ja -kulut

Fyysisten tuotteiden toimitustavaksi voit valita toimituksen (Posti kirjeiden ja postipakettien kohdalla). tai noudon Kiitorekulta. Lähetettävät tuotteet toimitetaan Postin kautta (kirjeet toimistusosoitteeseen ja postipaketit osoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen). Tuotteiden toimituskulut veroineen näkyvät ostoskorissa.

Tuotteita on mahdollista sopimuksesta noutaa myös toimitiloistamme Lemiltä (Kurkelantie 135) sekä koiratapahtumista, joissa olemme mukana. Noudettavista tuotteista emme peri toimituskuluja. Tiedot koiratapahtumiin osallistumisista päivitämme Facebook-sivullemme. Voit myös kysellä lisätietoa Sampolta. Jos valitset tilauslomakkeesta toimitustavaksi noudon, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme toimituksen yksityiskohdista. Noudettavan tuotteen voit maksaa myös käteisellä noudon yhteydessä. Tällöin et voi kuitenkaan tilata tuotetta suoraan verkkokaupastamme, vaan teethän tilauksen sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella!

Videokurssit ovat käytettävissä heti ostamisen jälkeen. Ostamalla videokurssin saat katseluoikeuden kurssiin, ja se on katsottavissa 30.4.2023 saakka. Kursseja ei voi ladata omalle laitteelle.

Palautukset ja vaurioituneet tuotteet

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukaisesti 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus (tilauksen vastaanottamisesta), edellyttäen että tuote on täysin käyttämätön ja pakkaus sekä tuote ovat myyntikelpoisia. Ota yhteyttä ennen tuotteen palauttamista ja täytä palautuslomake. Lomakkeen voi toimittaa palautettavan tuotteen mukana tai sähköpostitse. Asiakas vastaa palautettavan tuotteen palautuskuluista Postin tai Matkahuollon voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Asiaskas vastaa tuotteen arvon alenemisesta. Mikäli palautettava tuote ei ole myyntikuntoinen, emme valitettavasti voi hyvittää siitä mitään. Palautus- ja peruutusoikeus ei koske avattuja CD, DVD tai BD-levyjä.

Jos tilausta ei noudeta Postista, se palautuu meille lunastamattomana pakettina. Lunastamattomia paketteja ei lasketa palautuksiksi, joten pidätämme oikeuden lähettää asiakkaalle uusia tilauksia. Tämä koskee myös suoraan Postista tai Matkahuollosta tehtyjä toimipaikkapalautuksia.

Tarkasta tuote aina heti sitä noutaessasi virkailijan vielä läsnä ollessa. Mikäli paketti ja mahdollisesti myös tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta, jolloin voimme lähettää uuden tuotteen kuljetuksessa tai muusta syystä rikkoutuneen tai vahingoittuneen tuotteen tilalle.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Jos haluat lisätietoa tuotteistamme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Maksutavat

Voit valita maksutavaksi joko Verifonen suomalaiset verkkopankki/luottokorttimaksut tai Paypalin verkkomaksun.

Verifone

Verifone Finland Oy on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja. Voit maksaa turvallisesti tutuilla suomalaisilla verkkopankki- tai luottokorttimaksupainikkeilla Verifone Bluecommerce -maksuvälityspalvelun avulla. Tutustu tarkemmin Verifone Bluecommerceen.

Verifone on Finanssivalvonnan luvan alainen maksulaitos ja kaikki sen maksupalvelut täyttävät PCI-vaatimukset.

PayPal

PayPal, Inc. on yhdysvaltalainen yritys, joka ylläpitää Internetissä käytettävää PayPal-maksujenvälitysjärjestelmää, joka on tarkoitettu korvaamaan perinteisiä maksumenetelmiä.

Paypalilla voit maksaa helposti pelkällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla, kun olet rekisteröitynyt Paypalin käyttäjäksi. Lue lisää Paypalin omilta sivuilta. Paypaliin rekisteröityäksesi ja sitä käyttääksesi tarvitset voimassa olevan luottokortin.