fbpx

Rytmittämisen verkkokurssi

Categories: Agility
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Loppuunmyynti -75 % — kurssien katseluaika päättyy 30.4.2023.

Opi ohjaamaan liikkeellä – verkkokurssi rytmittämisen perusteista kertoo sinulle kaiken sen, mitä olet halunnut kuulla rytmittämisestä agilityssä! Kurssi sisältää neljä luentoa, jotka ovat johdanto, koiran kääntäminen, suoraan meneminen sekä putkijarru. Opit tällä kurssilla kuinka ohjaajan omalla liikkeellä voidaan ohjata koiraa erittäin tehokkaasti ja pääset kokeilemaan ja ymmärtämään kuinka koirasi tulkitsee juuri sinun liikkeitäsi! Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat tehostaa ohjaamistaan. Niin aloitteleville kuin vanhoille konkareillekin. Koiran taitotasoksi riittää, että se osaa hyppyesteet ja putket suhteellisen itsenäisesti. Kurssin harjoitteet sopivat erittäin hyvin myös koiran itsevarmuuden kehittämiseen.

Jokainen luento sisältää sekä luento-osuuden havainnollistavin videoesimerkein, että harjoitusosuuden, jonka voit tehdä itse oman aikataulusi mukaisesti. Harjoitteissa on annettu ratapiirustus pdf-tiedostona, jonka voit tulostaa tai tallentaa esim. mobiililaitteeseen. Lisäksi kustakin harjoitteesta on videolla tarkemmat ohjeistukset sekä videoesimerkit suorituksista.

Voit käydä kurssin täysin oman aikataulusi mukaisesti ja jopa siinä järjestyksessä kuin itse haluat! Kurssi on käytettävissäsi välittömästi, kun olet ostanut sen.

Kurssin neljä luentoa sisältävät yhteensä 53 minuuttia videomateriaalia sekä 14 harjoitetta ratapiirustuksineen kurssin aihepiireistä. Kaikki videot ovat HD-laatuisia (720p).

Miksi rytmittäminen? Koska se:
-Tehostaa ja yksinkertaistaa ohjausta
-Kertoo koirallesi milloin käännytään ja milloin mennään suoraan
-On koirallesi luontaista lukea

Tervetuloa mukaan!

Kesto 53 min, kuvasuhde 16:9, HD (720p)
Tuotantovuosi 2016

Tilaa kurssi helposti lisäämällä se ostoskoriin. Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt palveluumme, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä. Rekisteröitymisen voit tehdä myös etukäteen Rekisteröityminen –sivulla.

Tilauksen jälkeen kurssi on välittömästi katsottavissa Oma sivu ja omat kurssit -sivulta kohdasta “Enrolled Courses”. Huomaathan, että katsoaksesi videoita, sinun tulee olla kirjautuneena palveluumme. Kurssit on katsottavissa 30.4.2023 saakka ja siihen asti voit katsella sitä täysin oman aikataulusi mukaisesti.

Suosittelemme tutustumaan myös muihin agilityvideoihimme sekä edullisiin videokurssipaketteihimme

Katso oheinen traileri:

Show More

Course Content

Sisältö

 • Luento 1 – Johdanto
  11:06
 • Luento 2 – Kääntyminen
  16:03
 • Luento 3 – Eteneminen
  13:17
 • Luento 4 – Putkijarru + ratahaaste
  13:20
 • Ratapiirrokset