fbpx
5.00(3)

Agilitykoirien nopeusvalmennus -videoluentosarja

Description

Paranna koirasi nopeutta agilityradalla yksinkertaisilla harjoitteilla!

Ei ole sattumaa, että samoille ohjaajille vain sattuu löytymään ne nopeimmat koirat. Eikä nopeimpien koirien löytyminen tietyistä maista ole myöskään sattumaa.

Lajissamme pitkään pyörinyt, jopa vanhakantainen ajatus, että koira on luonnostaan joko nopea tai sitten ei, on jokseenkin perusteeton. Toki koiran rotu, rakenne, luonne ja motivaatio vaikuttavat hurjasti nopeuteen, mutta tähän kunkin koiran ominaisnopeuteen voidaan vaikuttaa paljonkin myös fyysisen harjoittelun kautta. Siis mikäli tämä harjoittelu tehdään oikealla tavalla ja oikeaan aikaan kaudesta.

Lähde mukaan nopeusvalmennusmatkalle ostamalla ”Agilitykoirien nopeusvalmennus” -videoluentosarja ja opi koirien nopeusvalmennuksen periaatteet. Saat lisäksi mukaasi liudan harjoitteita, joilla saat koirasi maksimivauhdista vieläkin enemmän irti. Nopeusharjoittelun aikakausi alkaa optimaalisesti noin kuukausi – reilu kuukausi ennen kuntohuipun tähtäintä, joten missä vaiheessa treenikauttasi oletkin, niin todennäköisesti nopeusharjoitteille on vielä tilaa. Eikä tässä vielä kaikki! Saat mukaasi myös alkulämmittelyrutiineja, joilla pystyt saman tien parantamaan koirasi (ja itsesi) ratanopeutta. Vaikkapa jo seuraavissa kisoissa 😉

Videoluentosarja koostuu neljästä osiosta ja kokonaispituus on 1 h 12 min.
– Osio 1: Fyysisen harjoittelun teoria ja perusteet
– Osio 2: Nopeusharjoittelun teoria ja perusteet
– Osio 3: Käytännön harjoitteet ja nopeuden kasvatus
– Osio 4: Nopeuden maksimointi kisoissa
Saat siis kattavan annoksen niin teoriaa ja käytäntöä. Osaat tehdä nopeusharjoitteet oikein sekä myös ymmärrät miksi näin tehdään. Voit katsoa videot täysin oman aikataulusi mukaan ja halutessasi palata niihin niin monta kertaa uudelleen kuin haluat.

Videoluennon pitää Sampo Kokkonen, jolla on yli 10 vuoden valmentajakokemus agilityssa. Hän on Suomen ensimmäinen 4-tason agilityvalmentaja (VAT) ja valmentajaurastaan hän on toiminut useita vuosia ammattivalmentajana sekä agility-yrittäjänä valmentaen useita koirakoita SM-tasolle aina mitaleille saakka.

Videoluento pohjautuu valmentajan ammattitutkinnon (VAT) opintoihin ja siellä annettuihin valmennus- ja fysiikkanäyttöihin sekä SAGIn TopTeamissa Sampon pitämään nopeusluentoon. Videoluento ei siis ole ”mutu-tietoa”, vaan videon oppeja on arvioitu useiden urheiluvalmentajakouluttajien sekä ammattivalmentajien toimesta.

Tervetuloa mukaan!

Kesto 1 h 12 min, kuvasuhde 16:9, HD (720p)
Tuotantovuosi 2020

Tilaa kurssi helposti lisäämällä se ostoskoriin. Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt palveluumme, voit tehdä sen tilauksen yhteydessä. Rekisteröitymisen voit tehdä myös etukäteen Rekisteröityminen –sivulla.

Tilauksen jälkeen kurssi on katsottavissa Oma sivu ja omat kurssit -sivulta kohdasta “Enrolled Courses”. Huomaathan, että katsoaksesi videoita, sinun tulee olla kirjautuneena palveluumme. Kurssi on katsottavissa vähintään kuuden kuukauden ajan ostopäivästä ja voit katsella sitä täysin oman aikataulusi mukaisesti.

Suosittelemme tutustumaan myös muihin agilityvideoihimme sekä edullisiin videokurssipaketteihimme

Katso oheinen traileri:

Topics for this course

5 Lessons1h 12m

Sisältö

Osa 1 – Fyysisen harjoittelun teoria ja perusteet00:15:25
Osa 2 – Nopeusharjoittelun teoria ja perusteet00:17:31
Osa 3 – Käytännön harjoitteet ja nopeuden kasvatus00:24:36
Osa 4 – Nopeuden maksimointi kisoissa00:14:23
Artikkeli treenimääristä agilityssa

Student Feedback

5.0

Total 3 Ratings

5
3 ratings
4
0 rating
3
0 rating
2
0 rating
1
0 rating

Mainio kurssi! Sekä itselle ohjaajana että kouluttajana paljon ajateltavaa.

Kaikkien agilityä harrastavien pitäisi katsoa tämä!

17,00

Material Includes

  • 4 videoluentoa
  • Yhteispituus 1 h 12 min
  • Artikkeli treenimääristä